NYTT PROSJEKT PÅ G

Nå er det en god stund siden jeg skrev her sist, men når jeg mister gløden for å skrive, så tenker jeg at det er bedre å trekke seg tilbake og tenke i nye baner. Nå har jeg endelig bestemt meg for å gjøre noe nytt, noe som både du (håper jeg) og jeg kommer til å like. Det er noe jeg har gjort for lenge siden, da jeg startet å blogge. Jeg er litt kryptisk med vilje, for det er vell en del av å være en blogger? Snakke om nye prosjekt, uten å helt snakke om det.

Men nå må jeg bare få startet på det. Siden dette blir del 1 av prosjektet, så kommer det til å ta litt lengre tid enn del 2. Og 3. Jeg er litt spent om noen av dere allerede vet hva jeg snakker om.

Så dette var bare ett lite innlegg for å si hei. At jeg lever, og at jeg tenker på bloggen. Vi snakkes snart.

Ta vare på deg selv,
fürst julie

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s