ANSVARLIG FOR HUSET PÅ ØEN

Der vart det plutselig noen dagers pause. Syns det er bedre å ta meg en pause enn å presse meg til å skrive noe når jeg føler jeg ikke har noe å skrive ned. De siste dagene har jeg tenkt en del på å videoblogge. Dokumentere dagene gjennom filming, redigere, for å så publisere det her. Jeg liker å se på meg selv som en vittig person, og jeg føler ikke at personligheten min kommer helt gjennom i innleggene. Men det er bare en tanke.

Noe nytt har skjedd siden sist – nå er jeg ansvarlig for huset på Øen! A og jeg var i årsmøte til Øen Grendalag, der A vart utnevnt til styresleier og jeg vart utnevnt til husansvarlig. Det er en god del arbeid fant jeg ut, men jeg tror det blir gøy. Jeg blir også ansvarlig for interiør, og det kommer til å bli veldig gøy. Huset er litt gammeldags og mørkt, så tenker jeg kommer til å få det lysere og litt mer hjemmekoslig. Det er bare kreativiteten og økonomien som hindrer meg, men ingen blir bedre uten motgang, som de sier. Så jeg setter pris på utfordringen og gleder meg til å sette i gang!

Sett pris på utfordringene i livet ditt, det er de som former deg.
fürst julie

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s