VESTLANDS IDYLL

A og jeg tok middagen ute i solen i dag, og det er noe vi kommer til å gjør mer av. Kattene lekte rundt oss og prøvde å fange møllene, Queenie maste om en smakebit eller to av maten vår, og fuglene kvitret rundt oss. Svalene holdt på med akrobatikken sin, og jeg konkluderer med at svaler er favoritt fuglen min. Ikke rart vi uten tvil flyttet fra Oslo og helt ut hit. Kommer aldri til å flytte tilbake.

Utsikten fra stuen vår.

Nå er vi inne igjen. Det vart litt kjølig ettersom vi satt på nordsiden av huset, der det alltid blåser kaldere. Gleder meg til den dagen vi har balkongen vår som kommer til å bli på sørsiden av huset. Godt og varmt, og med sol nesten hele dagen. Men det ligger i fremtiden en plass. Fram til da blir det å spise middag på den enorme plenen vår.

Greitt å ta sjansen når det er så mye sol og få i seg litt vitamin D. Dessverre har vi en del mygg og knott som kommer fram så fort vinden dør ut, eller når solen går ned. En av ulempene ved å bo her ute. Men fram til neste gang vi skrives,

Husk å bruk solkrem.
fürst julie

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s