EN NY VENN TIL QUEENIE

I dag følte jeg for å starte dagen fri for mas. Da jeg stod opp av sengen i dag og så ut vinduet, var Queenie allerede ute og gravet i jorden. Så da tok jeg med meg resten av brødet vårt, havre, solkrem og litt frokostjuice og gikk ut for å smøre hun inn med solkrem og kose med hun en god stund. Elsker å se hvordan hun både ser ut og hvordan hun oppfører seg nå kontra når vi fikk hun. Huden ser bedre ut, hårene hennes er faktisk glatte og myke (så myke som grisehår kan bli), og hun legger seg ned på bakken og viser magen sin til meg sånn at jeg kan klø. Skjønneste!

I tillegg begynner hun å få hår tilbake på sine «bald spots», så tror kokosolje fungerer som bare det å smøre ho inn med. Men det var ikke bare mat og kos som stod på planen – jeg hadde noe jeg måtte snakke med Queenie om – ja, jeg er en av de som har samtaler med dyrene sine, – for hun skal nemlig få seg en venn!

I slutten av mai skal vi adoptere en minigris til! Hun heter Gisse og bor for tiden på Østlandet. Hennes nåværende eier vil at hun skal få leve et griseliv, og da må hun selvsagt ha en venn å grise seg med. Vi er veldig spent selvsagt, og gleder oss til å ta imot Gisse. Vi må bygge en reservebinge og ekstra uteområde, for de kan begynne å bite og knuffe på hverandre i starten for å ordne rangstigen mellom seg. Blir det for gale er det greitt å ha en plass å plassere Gisse til de roer seg.

Dette er lille Gisse. Så tykk og søt, herregud! Haha, elsker det.

Vi gleder oss enormt til å ha imot lille Gisse, og jeg tror Queenie gleder seg enda mer til å få seg en venn.

Sett pris og ta vare på dyrene i livet ditt,
fürst julie

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s