SOL & STILLHET

Det var så godt å slappe av ute i solen. Tror jeg skal gjøre det neste gang jeg er sliten. Selv om det var godt, så vart det litt kaldt etter en liten stund, så nå er jeg tilbake inne i huset. I sofaen der jeg sitter nå, så lyser sola inn vinduet og skaper en varm flekk akkurat der jeg har de barbente føttene mine. Deilig.

A spilte til og med en liten trall for meg da vi var ute. Blir nesten ikke mer idyllisk enn det.

Oppdaget nå at jeg har fått tre insektsbitt på ankelen. Trodde jeg hadde kommet helskinnet fra det, men da vart det ikke slik. Kan kanskje regne med det når tærne dangler utenfor matten og roter i gresset..

Første gang i år at jeg viser de bleke bena mine.

Merker at kreativiteten ikke jobber til min fordel i dag. Frustrerende når jeg har vært fornøyd med innsatsen min på bloggen så langt, og nå klarer jeg ikke å få ned noe med bra flyt. Jeg har lyst til å bli flinkere til å presse meg selv og ikke bare gi opp når det ikke går som jeg vil. Så selv om jeg bruker 5 minutt på å skrive ned tre setninger, som jeg har gjort nå, så skal jeg fortsette å sitte her til jeg kan publisere ett innlegg jeg er stolt av. Men så spørs det om jeg er i et sånt humør der jeg ikke blir fornøyd uansett hva. I så fall skal jeg motbevise den teorien og bli fornøyd. Overbevise meg selv om dette er et bra innlegg og bildene vart kjempe fine. Gi meg selv en klapp på skulderen for at jeg prøvde, jeg gjorde mitt beste, og det i seg selv er noe å være fornøyd med.

Vær snill mot deg selv,
fürst julie

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s