HVILE BLANT HVITVEISENE

Nå kom jeg nettopp ut av en lang dusj. Det lunkne vannet, på grensen mot kaldt, var veldig godt i dag. Oppfriskende og behagelig. Burde dusje i kaldt vann oftere.

Det er sykt hvor mye naturen har endra seg den siste måneden. Trærene har fått på draktene sine igjen, og jeg får følelsen av sommer allerede i april. Det er en av fordelene ved å bo på vestlandet – våren kommer tidligere her. Mildere vinterer også. Spørs hvor på vestlandet selvsagt.

Jeg er litt søvnig fortsatt, og i dag orker jeg ikke å slåss mot det. Enn så lenge vil jeg ta med den store bambus-matten min, legge meg ned i en eng av hvitveis og nyte solen. Temperaturmåleren på kjøkkenet viser at det er 24 grader i solen, så blir nok god og varm av å ligge der. Får håpe det ikke blåser for mye på toppen av bakken der jeg tenker å legge meg ned.

Tenker meg å legge meg ned her. Blir deilig.
Elsker den ville hagen vår, som nå er i full blomst. Nå mangler vi bare at den store rynkerose busken skal tre opp til scenen.

Kjenner jeg får mer og mer lyst til å legge meg ut i solen med en god bok, så jeg tror jeg avrunder innlegget her. Kommer nok tilbake med ett innlegg senere når jeg har intatt min daglige dose med vitamin D. Fram til da,

Slapp av og nyt dagen,
fürst julie

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s