RENT OG SVETT

Dagens oppgave vart å vaske ut hus nr.2. Vi har en ganske så stor tomt og med på «kjøpet» fikk vi ett hus til. I fremtiden skal vi leie det ut, så nå vasker vi (i dag var det jeg) og rydder huset, og gjør det klart til framtidige leiere. Teorien er at det er ca 12 år eller mer siden noen sist bodde i huset, så da er det selvsagt at det er en god del å vaske opp i.

Dette er faktisk det samme kjøkkenet som var da jeg bodde her som en liten unge. Sykt å tenke på når en sammenlikner bildene fra den tiden.

Så de siste 6-7 timene, har jeg stått å skrubbet på kjøkkenet. Skulle ikke tro at det var mulig at så mye rusk kunne samle seg på ett sted. Men jeg gjorde det beste jeg kunne ut av det. Jeg satte på høy musikk som jeg kunne synge ilag med, og plutselig var stemningen oppe i skyene. Jeg sang, danset og hadde det gøy. Selv om oppgaven var så kjedelig som å vaske et kjøkken. Så det som kunne tatt noen timer, tok plutselig veldig mye mer tid. Men jeg hadde det veldig gøy da.

Svett og sliten. Hjelper ikke på at nesten alle vinduene i etasjen er vendt sør.

Men jeg hadde det gøy, og jeg vil heller bytte ut kort og fælt til langt og morsomt. Som sagt, når vinduet er vendt sørover så blir det en høyere temperatur som igjen gjør meg en god del varmere. Kan en si det regnest som en treningsøkt? Tror jeg kan kalle det for en treningsøkt. Men nå er jeg sulten og klar for en veldig sen middag. Og så en dusj. Burde absolutt ta en dusj.

Ta vare på deg selv,
fürst julie

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s